این ماشین مدل بالا در جاده چه می‌خواهد؟

گرچه نوروز، واپسین روزهای خود را سپری می‌کند و تعطیلات رو به اتمام است اما خبر خوب ما تمامی ندارد و مثل همیشه میزبان نگاه گرم شما هستیم؛ پس به رسم هرروز با ما باشید و خوب‌های سیزدهمین روز 1402 را از دست ندهید.

گروه خبر خوب: بفرمایید! امروز در و دشت منتظرتان هستند تا بار و بندیلتان را ببندید و خوراک افطارتان را بقچه کنید برای دل دادن به دل طبیعت و پاسداشت سنتی که ریشه در باستان دارد. بله این روزها که طبیعت جانی دوباره گرفته و هر جوانه و شکوفه اش، نشان از معجزه الهی دارد، هیچ چیز دلچسب تر از گذران اوقات فراغت در آغوش طبیعت و جوار خانواده نیست و امروز در سیزدهم فروردین ۱۴۰۲ که دیگر مغتنم است تا دست در دست اهل و عیال به دل طبیعت بزنید و مثل همه ایرانیان دیروز و امروز، سیزده بدرتان را تبدیل کنید به حسن ختام تعطیلاتی که شاید به سرعت برق و باد گذشته باشد اما حتما تجدید قوایی بوده برای یک آغاز دیگر و ساختنی دیگر. امروزتان مبارک و هرروزتان نیکو.

خدا پدرت را بیامرزد جوان!

خوشبختانه تا دلتان بخواهد دور و برمان خیر مدرسه ساز دیده ایم و همیشه هم به وجودشان بالیده ایم. کسانی که بی ادعا پا پیش می‌گذارند تا با افزودن یک مدرسه و چند کلاس درس در نقاط محروم و کم برخوردار کشور، شرایط تحصیل را برای کودکان این سرزمین مهیا کرده و بانی خیر شوند برای ظهور استعدادهایی که از دل روستاها و شهرستان ها قد علم می‌کنند تا ایرانی بهتر را بسازند. چه بساکه الان هم برایتان یک خبرخوب از همین جنس داریم.

گرچه اخبار مدرسه سازی به خودی خود شیرین است و قابل ستایش اما این بار کسی قرار است یک مدرسه در شهر مشهد ریزه مرکز بخش میان ولایت تایباد بسازد که از پیران و پیشکسوتان این عرصه نیست و فقط 21 سال سن دارد و خودش هم کشاورز است. اصلا همین هاست که خبر را خوب تر از خوب می کند. این خیر تایبادی، فرزند شهید عبدالرسول قربانی از شهدای سقوط جرثقیل در مسجدالحرام است که قصد دارد با ساخت این مدرسه، یاد پدر شهیدش را زنده نگه دارد. افکن پور مدیر آموزش و پرورش تایباد گفته:« این مدرسه متوسطه در زمینی به مساحت 1500 مترمربع و با اعتبار 6 میلیارد تومان ساخته می شود و جوان خیر تایبادی، 50 درصد هزینه ها را پرداخت می کند.» واقعا که شنیدن چنین اخبار شیرین و دیدن چنین دل های بزرگی، آدم را به وجد می آورد و دل ها را جلا می‌دهد. واقعا اینجاست که باید گفت خدا پدرت را بیامرزد جوان!

تبیلغ حجاب با خودروی شخصی

به تصویر بالا نگاه کنید. این تصویر و جمله معروف «حجاب متانت است» را به خاطر دارید؟ همان جمله معروف شهید مطهری که در دهه 60، 70 در کنار تصویری از بانویی چادری، بسیار بعد تبلیغی پیدا کرد و پشت هر شیشه و روی هر دیواری می شد این تصویر را دید اما متاسفانه با گذشت زمان، این تصویر بیشتر و بیشتر رنگ باخت و حالا دیگر عملا به خاطرات نوستالژیک ما پیوسته اما جالب است بدانید که تصویر بالا نه متعلق به چند دهه قبل است و نه یک برچسب ترویج حجاب در یک مکان دولتی. به واقع، مخاطبان خبرخوب، این تصویر را در جاده هراز شکار کرده و نوشته اند:«اواسط نوروز و درحالی که از شمال برمی گشتیم و دلمان پر بود از زنان و دختران بی حجابی که شهر و ساحل را قرق کرده بودند، با چنین تصویری مواجه شدیم که روی یک ماشین خارجی مدل بالا نصب شده بود.»

قطعا اینکه هنوز هم خیلی ها به رغم شرایط فعلی جامعه، این چنین بدون واهمه از واکنش مخالفان حجاب، به تبلیغ می پردازند و به دنبال تفهیم مفهوم واقعی حجاب به کسانی هستند که قید خیلی چیزها را زده اند، جای خوشحالی دارد و به تک تک ما گوشزد می‌کند تا به رسالت خود در تبلیغ صحیح حجاب عمل کنیم و مانع از حرکت جامه به سمت بی بند و باری شویم. البته نباید یادمان برود که تبلیغ حجاب و امر به معروف و نهی از منکر، ضوابط و شرایطی دارد که حتما باید مطابق آن پیش رویم تا خدایی نکرده نتیجه معکوس نگیریم.

چه می کنند این طلاب جهادی

عجیب دست مریزاد دارند. می‌دانید چه کسانی را می گوییم؟ همین جهادی های بامعرفت خودمان که این روزها ردپایشان در گوشه گوشه ایران عزیز به چشم می خورد و به هر شهر و استانی که سر می زنیم، خبری از آن ها و خدمت شان به مردمی عزیزتر از جان، حالمان را خوب تر از خوب می‌کند. البته پیش از نوروز هم مژده تلاش بی وقفه نیروهای جهادی در ایام نوروز و ماه مبارک را داده و گفته بودیم که این بزرگ دلان تعطیلی ندارند، چه بسا در این مدت هم، بیشتر اوقات با خبری جدید از این جهادگران باصفا خدمت تان رسیده ایم تا الوعده وفای این حبیبان خدا را ببینید و در دلتان خداقوتی جانانه بدرقه راهشان کنید. 

اما خبر امروزمان از جهادی ها چیست؟ اینبار خبر از اهواز است و طلاب جهادگری که خدمت را مختص به منبر نمی‌دانند و حالا صمیمانه به کف خیابان آمده اند تا با برگزاری کلاس های آموزشی برای کودکان و خانواده های آن‌ها، خدمتی به مردم شهرشان کرده و نشان دهند که با شیوه های نرم و نوین هم می توان به تبلیغ دین و ارزش های انسانی آن پرداخت. جالب است بدانید که این کلاس های آموزشی به میزبانی پارک‌های اهواز و در هوای بهاری نوروز و ماه مبارک برگزار می شود و اتفاقا با استقبال پرشور خانواده‌‌های خونگرم اهوازی رو به رو شده، به شکلی که توانسته حال و هوای متفاوتی به شب های اهواز ببخشد.

اشتغال ۳ هزارنفری زنان سرپرست خانوار

برای زنان سرپرست خانوار هیچ چیز شیرین تر و رضایت بخش تر از اشتغال و تامین هزینه های معیشت نیست. چالشی که زنان بسیاری با آن دست و پنجه نرم می کنند و اگر اقدامات تسهیل کننده ای برای اشتغال این زنان صورت نگیرد، معلوم نیست چه سرنوشت و آسیب هایی درانتظار آن ها، فرزندان شان و حتی جامعه مان خواهد بود. درحقیقت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از ضرورت های جامعه است که هم خیران و هم مسئولان و متولیان این حوزه از آن غافل نشده و توانسته اند با اقداماتی ارزشمند، فرصت اشتغال ۳ هزار بانوی سرپرست خانوار را تحت نظارت بانوان کارآفرین مهیا کنند.

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در نخستین نشست شورای عالی اشتغال در سال ۱۴۰۲ با اعلام این خبرخوب گفته:«با تعهد بانوان کارآفرین قرار است از صفر تا صد مواد اولیه تا بازار فروش برای زنان سرپرست خانوار تامین شود.» البته در این نشست قرار شده تعهدات زمین مانده نیز با تامین اعتبارات لازم به سرو سامان برسد و به درخواست این معاونت، حمایت از خانه مولد و کسب ‌و کار‌های کوچک و پاره‌وقت نیز صورت گیرد تا بحث اشتغال زایی بیشتر و بیشتر تسهیل شود.

حواسمان باشد! خرافات جایی در اسلام ندارد

همانطور که می‌دانید هنوز هم خیلی‌ها روز طبیعت یا همان سیزده بدر را به نحسی‌ها نسبت می‌دهند و به هر دری می زنند تا نحسی سیزده دامنشان را نگیرد اما خوب است بدانید که طبق سخنان مفسرین، ایام و روزها در آیات الهی ذاتا نحس و مبارک نیستند و اگر از روزهایی به عنوان نحس و مبارک یاد می شود، منظور روزهایی است که پیشتر، وقایع خوب و بدی در آن ها اتفاق افتاده. مثلا اگر از شب قدر به عنوان شبی مبارک یاد می شود، به این دلیل است که نزول قرآن در آن اتفاق افتاده و یا اگر از فلان روز به عنوان روزی نحس یاد می شود از آن جهت است که مثلا قومی دچار عذاب الهی شده، بنابراین تا زمانی که فارغ از خرافات و باورهای غلط، توکل تان بر خدا باشد و ذکر او ورد زبانتان، قطعا نحسی ها جایی در زندگی تان ندارند و بهترین ها برایتان رقم خواهد خورد. 

در ادامه همین توضیحات، خوب است روایتی بخوانیم از امیرالمومنین(ع). گفته می شود وقتی که حضرت علی(ع) قصد رفتن به جنگ خوارج را داشتند، منجمی نزد حضرت آمد و گفت:« یا امیرالمؤمنین! من منجم و متخصص شناختن سعد و نحس ایام هستم و در حساب­ های خودم به اینجا رسیده­ ام که اگر شما الان حرکت کنید و به جنگ بروید قطعا شکست می­ خورید و شما و اکثریت اصحاب شما کشته خواهند شد!» حضرت امیر بعد از شنیدن این حرف ها فرمودند: «هر کس که تو را تصدیق کند پیغمبر را تکذیب کرده، این مزخرفات چیست که می‌گویی؟! اصحاب من! (سیروا علی اسم الله) بگویید به نام خدا، به خدا اعتماد، توکل و حرکت کنید و بروید.» چه بسا همانطور که می دانید امیرالمومنین(ع) در این جنگ مقتدرانه به پیروزی رسیدند و نشان دادند که خرافات جایگاهی در اسلام ندارد.

خوش خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هریک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

@tajrishonline

ما را دنبال کنید