اعزام بیش از ۴ هزار دانشگاهی به عتبات عالیات

رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات در دوره بیست و سوم از ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ آغاز شد و تا اول فروردین ماه ۱۴۰۲ ادامه داشت و در این مدت، بیش از ۴ هزار نفر از دانشگاهیان سراسر کشور در قالب ۲۴ کاروان زمینی و ۷۸ کاروان هوایی اعزام شدند.

به گزارش گروه علم و آموزش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام مرتضی مطهری پور با توجه به پایان اعزام دانشگاهیان در بیست و سومین دوره به عتبات عالیات، با تقدیر از تلاش ها و همراهی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در زمینه اعزام دانشگاهیان به عتبات اظهار داشت: در این دوره از اعزام ها بیش از چهار هزار دانشگاهی به سفر زیارتی عتبات اعزام شدند و با همکاری مجموعه بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، برنامه های فرهنگی و اجرایی خوبی برای دانشگاهیان برگزار شد.

 

وی ادامه داد: بیش از ۵۰۰ نفر از دانشگاهیان در قالب سفر اردویی با هماهنگی های ستاد در زمینه اعزام،اسکان،تغذیه و اخذ مجوز خروج از کشور به عتبات عالیات مشرف شدند.

اعزام بیش از ۴ هزار دانشگاهی به عتبات عالیات/۴۵درصد دانشگاهیان سفر اولی بودند

رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: با نظر سنجی هایی که این دوره انجام دادیم مشخص شد ۴۵ درصد از دانشگاهیان بار اول بوده است که به سفر عتبات اعزام می شده اند که آمار خوبی است.

حجت الاسلام مطهری پور گفت: این دوره از اعزام ها مصادف با ایام پرخیر و برکت ماه رجب و شعبان المعظم و مراسم تحویل سال نو همراه بود و متناسب با این ایام جشن های با شکوهی با مشارکت و همکاری دانشگاهیان در حرم های مطهر و هتل های محل استقرار زائرین برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام مصطفی رستمی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مسئولان بعثه مقام معظم رهبری در شهرهای نجف اشرف و کربلای معلی نیز در جمع دانشگاهیان حضور یافتند.

وی درباره برنامه های طول سفر در نجف اشرف و کربلای معلی گفت: یکی از بهترین برنامه ها زیر پرچم حسین(ع) بود که دانشجویان در آنجا احساس خوبی داشتند. روایتگری خیمه گاه حسینی، زیارت مزار حر، بازدید از بیت امام(ره) و کتابخانه علامه امینی، روایتگری در مقام صافی صفا، از جمله برنامه هایی بود که با همکاری بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی و نجف اشرف برگزار شد و زائرین دانشگاهی از این برنامه ها به خوبی استقبال کردند و جای این دارد که از زحمات مجموعه بعثه مقام معظم رهبری نیز تشکر کنیم.

رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ادامه داد: در این دوره، دانشگاهیان متقاضی دریافت وام، با همکاری بانک ملت، صندوق رفاه وزارت علوم و وزارت بهداشت توانستند از تسهیلات ویژه سفر عتبات دانشگاهیان بهره مند شوند.

وی بر زمینه سازی برای ادامه اعزام ها بعد از ماه مبارک رمضان به صورت محدود، بصیرت افزایی در زائرین دانشگاهی، برنامه ریزی برای افزایش سطح کیفی سفر و رفع مشکلات احتمالی تأکید کرد.

@tajrishonline

ما را دنبال کنید