نمی‌شود یک فدراسیون از دولت بودجه بگیرد اما از آن تمکین نکند

کارشناس ژیمناستیک می‌گوید که نمی‌شود فدراسیونی از دولت بودجه بگیرد ولی اساسنامه دولت را قبول نداشته باشد و از آن تمکین نکند.

 

نمی‌شود یک فدراسیون از دولت بودجه بگیرد اما از آن تمکین نکند

 

به گزارش پایگاه خبری تجریش به نقل از ایسنا؛ حمید احمدی در مورد مهلت فدراسیون جهانی ژیمناستیک برای برگزاری انتخابات فدراسیون اظهار کرد: شنیده‌ایم که فدراسیون جهانی نامه‌ای زده که باید انتخابات فدراسیون ایران تا فروردین ۱۴۰۳ برگزار شود اما اینکه تا چه حد این نامه درست است یا خیر اطلاعی ندارم. البته با این روندی که وجود دارد بعید می‌دانم که انتخابات در آن تاریخ برگزار شود چون باید از همین اکنون ثبت‌نام‌ها انجام می‌شد ولی ظاهرا در حال تغییر و تحول اعضای مجمع هستند. فکر می‌کنم اگر تا زمان مقرر مجمع برگزار نشود، با ارتباطات خوبی که دارند، زمان را از سوی فدراسیون جهانی ژیمناستیک ( FIG ) تمدید می‌کنند تا اعضای مورد نظرشان چیده شوند.

 

کارشناس ژیمناستیک در ادامه گفت: ژیمناست‌های خوبی داشتیم که اکنون همه از دست رفته‌اند. تنها یک ژیمناست داریم که در تک وسیله برای سهمیه المپیک رقابت خواهد کرد. از دو سال و نیم قبل که دوره ریاست اینچه‌درگاهی به پایان رسید جنگ و دعواها و اختلاف نظرهایی که میان فدراسیون ژیمناستیک و وزارت ورزش بر سر اساسنامه و غیره به وجود آمده سبب شده که قهرمانان و مربیان انگیزه کافی برای فعالیت نداشته باشند.

 

احمدی گفت: بحثی هم بر عملکرد وزارت ورزش داریم که چرا بازگشت مجدد اینچه درگاهی را صرفا بر اساس یک نامه از FIG پذیرفتند. دوره ریاست چهار ساله اینچه درگاهی سال ۱۴۰۰ به پایان رسید و باید به سمت برگزاری انتخابات می‌رفتیم. اتفاقاتی که در این مدت از سوی بعضی‌ها رخ داده به نوعی دهن کجی است.

متاسفم برای افرادی که از مجمع بیرون رفتند. این‌ها ژیمناستیک را عقب نگه داشت و انگیزه ها از بین رفت. وزارت ورزش اصول و قاعده‌ای برای برگزاری انتخابات دارد. وقتی با صلاحیت فردی برای حضور در انتخابات موافقت نشده باید بقیه احترام بگذارند نه اینکه جلسه را ترک کنند و مجمع از حد نصاب کمتر شود و دیوان عدالت هم رای به ابطال انتخابات بدهد. البته رای هنوز در تجدید نظر مانده ولی وزارت ورزش از حق خودش هم به خوبی دفاع نکرد.

 

سرپرست سابق فدراسیون ژیمناستیک گفت:

من به اراده اینچه درگاهی احسنت می‌گویم. سه وزیر و معاونان و دو رییس کمیته ملی المپیک و دبیر کل‌ها در این موضوع مستاصل مانده‌اند و اکنون هم نمی‌دانند چه باید کنند. ما یک نظام مستقل هستیم و با اطلاعی که دارم می‌دانم فدراسیون جهانی زیاد کاری به کشورها و مجامع آنها ندارد

اما با توجه به گفته صالحی امیری رییس سابق کمیته ملی المپیک، ارسال بیش از هزار ایمیل به فدراسیون جهانی سبب شده که آنها به این موضوع حساس شوند. اگر به همین صورت ادامه پیدا کند سایر فدراسیون‌ها هم همین روند را در پیش خواهند گرفت و می‌خواهند مستقل و تحت نظارت فدراسیون جهانی باشند که در این صورت چند صباحی دیگر وزارت ورزش باید جمع شود و کل ورزش کشور تحت حمایت کمیته ملی المپیک مدیریت شود.

 

احمدی گفت: وزارت ورزش ابلاغ و حکمی به درگاهی نداده پس چرا اجازه داده که در ساختمان فدراسیون بنشیند و سالن دولتی شهید آذرپی در اختیار او گذاشته شده است. درگاهی باید استقلالی که می‌گوید را در این موارد هم داشته باشد و خارج از این محیط دولتی کار کند. نمی‌شود که فدراسیونی از دولت بودجه بگیرد

اما بگوید اساسنامه دولت را قبول ندارد. روی چه اصولی درگاهی انتخاب شد؟ مگر نباید براساس اساسنامه، مجمع برگزار و نایب رییس به عنوان سرپرست انتخاب می‌شد. چرا وزرات ورزش اجازه داده است که این اتفاق رخ دهد؟باید اعضای مجمع تصمیم می‌گرفتند.

اکنون درگاهی از نظر قانون کشور چه کاره است؟ آیا از سوی مجمع آمده یا از وزیر ابلاغ دارد؟ شاید وزیر مجبور شود برای او ابلاغ هم بزند تا سروصداها را بخواباند اما این هم درست نیست.  

انتهای پیام

@tajrishonline

ما را دنبال کنید