این نوسان ناشی از هیجانی شدن بازار و جوسازی سودجویان بود که در کمتر از ۳ روز روند کاهشی خود را دوباره آغاز کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه حمله تروریستی کرمان موجب شد تا با سوء استفاده دلالان و سوداگران، نرخ ارز افزایش یابد، گفت: این نوسان ناشی از هیجانی شدن بازار و جوسازی سودجویان بود که در کمتر از ۳ روز روند کاهشی خود را دوباره آغاز کرد.
به گزارش پایگاه خبری تجریش به نقل از ایسنا؛ کریم بیات - عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه معاملات هیجانی نرخ ارز بدین معنی است که نرخ ارز در کوتاه مدت به قیمت اولیه خودش باز میگردد، تاکید کرد: مردم در این شرایط نباید وارد بازار ارز شوند چرا که متضرر خواهند شد.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت:
به طور معمول تغییرات نرخ ارز به شکل های این چنینی، کوتاه مدت است، یعنی اینکه نرخ ارز به صورت مداوم افزایش نخواهد یافت و این حوادث بر هیچ یک از شاخصهای اقتصادی تاثیر گذار نیست.
بیات تصریح کرد: در گذشته نیز سابقه جنگ غزه را داشتیم که با آغاز این جنگ نرخ ارز افزایش یافت، اما بعداز چند روز نرخ ارز به حالت تعادلی خودش بازگشت، در حال حاضر نیز با حادثه تروریستی کرمان شاهد افزایش نرخ ارز بودیم؛ اما بعد از چند روز، نرخ ارز اندکی کاهشی شد و حتما در روزهای آینده به قیمتهای قبلی باز میگردد.
این اقتصاددان در پایان تاکید کرد: اینگونه حوادث با توجه به موقعیتها، زمان، مکان و نوع اتفاق و رویداد سیاسی اثرات متفاوتی خواهند داشت و هر چه این حوادث چاشنی سیاسی بیشتری داشته باشد، هیجانات موقتی بیشتری را در بر خواهد داشت و باعث سوءاستفاده سودجویان میشود.
انتهای پیام