موضوعات آموزشی یک بحث پیچیده و چند بعدی است و نمیتوان تنها به یک رای حقوقی اکتفا کرد
رئیس دانشگاه تهران گفت: موضوعات آموزشی یک بحث پیچیده و چند بعدی است و نمیتوان تنها به یک رای حقوقی اکتفا کرد، رای دیوان عدالت اداری فصلالخطاب است؛ اما باید اذعان کرد این روش الزما یک روش اثربخش برای سیستم آموزشی نیست.
به گزارش پایگاه خبری تجریش به نقل از ایسنا؛ سید محمدمقیمی، رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر سلامت آزمونهای سراسری اظهار کرد: عادلانهترین سیستم آموزشی کشور برگزاری کنکور است، این سیستم مانند هر سیستم دیگری نیز اشکالاتی دارد؛ اما باید بررسی کرد که آیا سیستم جایگزین مناسبتری وجود دارد؟
وی افزود: علیرغم تلاشهای صورت گرفته شده از سوی مجلس و سایر فعالان حوزه آموزش برای برداشتن کنکور، هنوز این سیستم از نظر عادلانه بودن و پذیرش کیفیت افراد بهترین الگو است، هرچند انتقاداتی نیز به این سیستم وجود دارد.
مقیمی ادامه داد: کنکور سراسری با تفکیک بخش عمومی و تخصصی و اعمال معدل در دوران دبیرستان تغییراتی داشته و به دنبال کاهش نقایص موجود است؛ اما هنوز بهترین شیوه پذیرش دانشجو است.
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه استقلال مراجع علمی باید حفظ شود، بیان کرد:
موضوعات آموزشی یک بحث پیچیده و چند بعدی است و نمیتوان تنها به یک رای حقوقی اکتفا کرد، رای دیوان عدالت اداری فصل الخطاب است؛ اما باید اذعان کرد این روش الزما یک روش اثربخش برای سیستم آموزشی نیست و باید این سیستم یک خودکنترلی از درون خود داشته باشد.
مقیمی بیان کرد: با کنترلهای قانونی و حقوقی امکان حل شدن موقت برخی از مشکلات وجود دارد؛ اما برای حل مشکلات آموزش عالی بهترین راه استفاده از روشهای خودکنترلی درونی است.
انتهای پیام