متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق شدند دو دارو برای درمان سالَک و التهابات چشمی پس از عملهای جراحی را تولید و بومیسازی کنند.
به گزارش پایگاه خبری تجریش به نقل از ایسنا؛ ا علیرضا اخوان فرید، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان این که بهرهبرداری از طرح توسعه و تولید داروهای پرخطر در این شرکت دانش بنیان داروسازی اصفهان با حضور رئیس سازمان غذا و دارو آغاز شده است، اظهار کرد:
این واحد از سال ۱۳۹۹ با حمایت صندوق شکوفایی و نوآوری با صرف سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیارد تومان در زیربنایی بالغ بر ۱۵۰۰ متر مربع بر اساس آخرین استانداردهای بهینه تولید فرآوردههای دارویی ساخته شده است.
به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وی با بیان اینکه این دو محصول دانشبنیان با حضور رئیس سازمان غذا و دارو رونمایی شده است، یادآور شد: با دستیابی به دانش فنی تولید داروی سالک، سالانه از خروج حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میشود.
بیماری سالک یا لیشمانیوز پوستی از مهمترین بیماریهای پوستی مشترک یا قابل انتقال از حیوان به انسان است که بر اثر گزش جنس ماده نوعی پشه خاکی به انسان منتقل میشود.
زخم سالک مسری نیست و از فردی به فرد دیگر منتقل نمیشود. مهمترین راه انتقال آن فقط گزش پوست توسط پشه خاکی آلوده به انگل سالک است. اما انگل سالک میتواند از طریق زخم باز آلوده به زخم باز تمیز فرد دیگر که با هم تماس داشتهاند، منتقل شود.
به عنوان مثال تماس زخم دستان و صورت کودکان همبازی میتواند موجب انتقال انگل سالک از یک زخم به زخم دیگر شود.
انتهای پیام