رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه تمام درختان شهر شیراز دارای شناسنامه دیجیتال خواهند شد،
به گزارش پایگاه خبری تجریش به نقل از ایسنا؛ این اقدام را راهکاری موثر در جهت هویتبخشی به درختان و همچنین حفاظت آنان دانست.
در جلسه ۱۳۵ کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز، سه دستور شامل لایحه شهرداری با عنوان تخصیص اعتبار جهت جمعآوری و ساماندهی معتادین متجاهر در سال ۱۴۰۲، رونمایی از مطالعات داده آمایی و تهیه بانک اطلاعات GIS فضای سبز مناطق ۴ و ۸ شهرداری شیراز، لایحه شهرداری با موضوع واگذاری جمعآوری و بهرهبرداری از پسماندهای خشک قابل بازیافت معابر اصلی در مناطق یازدهگانه و واگذاری عملیات جمع آوری هوشمند پسماندهای خشک قابل بازیافت سطح شهر مورد بررسی قرار گرفت و در مورد آنها تصمیمگیری شد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز امروز، ۲۲ آذرماه در خصوص رونمایی از مطالعات داده آمایی و تهیه بانک اطلاعات GIS فضای سبز مناطق شهرداری شیراز گفت: سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری کار ارزشمندی در خصوص تهیه بانک اطلاعاتی هوشمند درختان شهر انجام داده است که در این جلسه از بانک اطلاعاتی هوشمند فضای سبز برخی از مناطق رونمایی شد و سایر مناطق نیز در حال انجام است.
مسعود زارعی با بیان اینکه کلیه درختان شهر شیراز دارای شناسنامه دیجیتال خواهند شد، تصریح کرد: این اقدام راهکاری موثر در جهت هویتبخشی به درختان و همچنین حفاظت هر چه بهتر از آنهاست.
وی ادامه داد: با استفاده از این تکنولوژی و با هدف دستیابی به بانک جامع اطلاعات درختان شهر شیراز، شهروندان نیز میتوانند از طریق سامانه در راستای حفظ و گسترش فضای سبز همیار مدیریت شهری باشند.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز همچنین در خصوص دستور کار با عنوان تخصیص اعتبار جهت جمعآوری و ساماندهی معتادین متجاهر در سال ۱۴۰۲ گفت: موضوع معتادین متجاهر، یک مسئله و معضل اجتماعی بر زمین مانده است، گرچه شهرداری شیراز نسبت به این موضوع فراتر از وظیفه خود عمل کرده است ولی این نهاد به تنهایی متولی این کار نیست.
زارعی با اشاره به رویکرد شورای ششم در خصوص حل این معضل افزود: با توجه به کمبود فضای مناسب جهت نگهداری معتادین متجاهر در شهر شیراز، ساخت سه سوله در دهکده سلامی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.
وی با اشاره به بزرگی موضوع جمعآوری و ساماندهی معتادین متجاهر گفت: همه دستگاههای مسئول در امر جمعآوری، نگهداری، درمان و آموزش اقداماتی انجام دادهاند ولی حل این معضل فراتر از اعتبارات و امکانات موجود دستگاههای ذیربط است، لیکن باید از منابع استانی و کمک خیرین نیز استفاده شود.
هوشمندسازی پسماندهای خشک
زارعی در ادامه در خصوص لایحه شهرداری با موضوع واگذاری جمعآوری و بهره برداری از پسماندهای خشک قابل بازیافت معابر اصلی در مناطق یازدهگانه و واگذاری عملیات جمعآوری هوشمند پسماندهای خشک قابل بازیافت سطح شهر نیز گفت: تفکیک از مبدأ (منازل، صنوف) مهمترین اصل در بازیافت پسماندهای خشک است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: به دلیل غفلت شهروندان یا کمرنگ بودن فرهنگ بازیافت پسماند از مبدا و ارزش ریالی این طلای کثیف زمینهای برای حضور زباله گردها در شهر را ایجاد کرده است.
وی از تهیه تفاهم نامه دو جانبه فی مابین شهرداری و اتحادیه صنف آسیابداران و گرمابهداران و بازیافت مواد خبر داد و گفت: به سازمان پسماند تکلیف شده تا تفاهمنامهای با اتحادیه صنف آسیابداران و گرمابهداران و بازیافت مواد با اولویت در هوشمندسازی تفکیک پسماند خشک تهیه و فرایند صفر تا صد اجرا به عهده اتحادیه و نظارت بر عهده سازمان مدیریت پسماند بگذارد.
زارعی با اشاره به اینکه هماکنون هزینه تفکیک زباله را شهرداری پرداخت میکند، افزود:
از آنجایی که دولت مجوز فعالیت صنف آسیابداران و گرمابهداران و بازیافت مواد را صادر کرده است و از سوی دیگر بازیافت زبالههای خشک با تفکیک زبالههای تر از خشک صورت میگیرد، باید در تفاهمنامه در کنار تفکیک پسماند خشک، جمعآوری پسماندهای تر از سطح معابر و تفکیک پسماند از مبدأ (منازل،صنوف) و محل پرداخت هزینه تفکیک از معابر نیز مشخص شود.
رئیس کمیسیون سلامت،محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: پیشنویس تفاهمنامه در جلسه کمیسیون بررسی و شهرداری مکلف به رفع ایرادات آن بر اساس دغدغههای اعلام شده از سوی کمیسیون شد.
انتهای پیام