جزئیات ارجاع بیماران به مراکز درمانی پس از خوداظهاری دیابت و فشار خون

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت درباره جزئیات ارجاع بیماران به مراکز درمانی پس از خوداظهاری دیابت و پرفشاری خون توضیح داد.

 

جزئیات ارجاع بیماران به مراکز درمانی پس از خوداظهاری دیابت و فشار خون

 

به گزارش پایگاه خبری تجریش به نقل از ایسنا؛ دکتر سیدرضا مظهریدرباره اقدامات مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در اجرای "پویش ملی غربالگری پرفشاری خون و دیابت"، بیان کرد: این پویش بر غربالگری دیابت و پرفشاری خون افراد بالای ۱۸ سال تمرکز دارد. چنین پویش‌هایی البته مسبوق به سابقه است و اطلاعات مردم با مراجعه به این پویش‌ها تکمیل می‌شود.

 

وی تاکید کرد: بخشی از اطلاعات به شکل خوداظهاری ثبت می‌شود و بخش دیگری از جنس معاینه است که در مراکز بهداشتی انجام می‌شود. در واقع فرایند به این شکل است که وزارت بهداشت از طریق ۲ اپراتور اصلی تلفن همراه، برای شهروندان پیامکی حاوی یک لینک مرتبط با پویش ارسال می‌کند تا بتوانند به سوالات پاسخ دهند.

 

مظهری گفت: سپس در صورتی که شهروند از طریق پاسخ به همان سوالات خوداظهاری، پرخطر شناخته شود باید به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کند که در آنجا هم لازم است برای کسب اطلاع از وضعیت سلامت او ۲۶ سوال را پاسخ دهیم.

 

در همین زمینه بخوانید:

برای غربالگری رایگان فشارخون و دیابت، ناشتا به مراکز بهداشتی مراجعه کنید

 

او تاکید کرد: اطلاعات کسب شده بر سامانه‌ها می‌نشیند و در صورتی که شهروند بر اساس همان اطلاعات در زمینه دیابت و پرفشاری خون فرد پرخطری شناخته شود باید به مراتب بالاتر ارجاع داده شود.

رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، افزود: در صورتی که بیمار پرخطر تلقی نشود نیز به او بسته‌های آموزشی خواهیم داد که از بروز مشکلات ثانویه در وی جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

@tajrishonline

ما را دنبال کنید