جریمه‌های رانندگی در دبی

فهرستی از جریمه‌ های رانندگی در دبی که باید بدانید

به گزارش پایگاه خبری تجریش؛ رانندگی در دبی قوانین و مقررات متعدد و سختگیرانه‌ای دارد که باید به آن‌ها توجه کنید تا جریمه نشوید. اداره‌ی جاده‌ها و ترابری دبی (RTA) در اجرای قوانین و مقررات رانندگی در دبی کاملا جدی و دقیق عمل می‌کند و جریمه‌های سنگینی برای افراد خاطی در نظر گرفته شده است.

برای اینکه جریمه نشوید، باید تمام قوانین، مقررات و جریمه های رانندگی در دبی را بدانید و به آن‌ها توجه کنید؛ از سیستم بلک پوینت (Black point) تا قوانین پارک خودرو و رانندگی تحت تاثیر الکل. در این مطلب به تمام آن‌چه که باید برای رانندگی در دبی بدانید و فهرست کاملی از جریمه های رانندگی در دبی می‌پردازیم.

سیستم بلک پوینت (Black Points) در دبی

سیستم بلک پوینت به ادارات مربوطه کمک می‌کند که سابقه‌ی جریمه‌های رانندگی شما را به‌صورت ثبت‌ شده داشته باشند. دوربین‌ها و رادارهای متعددی در سرتاسر دبی برای ثبت و گزارش تخلفات رانندگی نصب شده‌ است.

اگر فردی حین رانندگی قوانین مشخصی را زیر پا بگذارد، پلیس دبی به پرونده‌ی رانندگی آن شخص بسته به ماهیت و شدت تخلف تعدادی بلک پوینت اضافه می‌کند. برای هر نوع تخلف نسبت به شدتی که دارد تعدادی بلک پوینت در نظر گرفته شده است. با اضافه شدن هر بلک پوینت به پرونده‌ی شما، پیامکی دریافت می‌کنید و همچنین می‌توانید در وبسایت پلیس دبی بلک‌ پوینت‌های خود را بررسی کنید.

اگر بیش از ۲۴ بلک پوینت داشته باشید، پلیس رانندگی دبی اختیار کامل برای ضبط گواهینامه‌ شما و تعلیق آن به مدت یک سال دارد. همچنین در برخی موارد بسته به شدت تخلفاتی که در پرونده ثبت شده، خودروی فرد خاطی نیز توقیف می‌شود.

انواع جریمه‌های رانندگی در دبی

جریمه برای رانندگی با سرعت غیرمجاز

 جریمه‌ی سرعت غیرمجاز به اختلاف سرعت شما با حداکثر سرعت مجازی که در تابلو‌های راهنمایی درج شده بستگی دارد. برای مثال اگر حداکثر سرعت مجاز در یک خیابان ۶۰ کیلومتر بر ساعت باشد و شما ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کنید، سرعتتان ۵۰ کیلومتر بر ساعت از حد مجاز بالاتر بوده و نسبت به آن جریمه می‌شوید.

 تخلفات رانندگی با سرعت غیرمجاز که موجب جریمه‌ی نقدی و اضافه شدن بلک پوینت به پرونده‌ی شما می‌شوند:

  • رانندگی با سرعت غیرمجاز به اندازه‌ی ۸۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر از سرعت مجاز یا بیشتر، منجر به ۳۰۰۰ درهم جریمه، اضافه شدن ۲۳ بلک پوینت و توقیف خودرو و گواهینامه به مدت ۶۰ روز می‌شود.
  • رانندگی با سرعت غیرمجاز به اندازه‌ی ۶۰-۸۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر از سرعت مجاز منجر به ۳۰۰۰ درهم جریمه، اضافه شدن ۱۲ بلک پوینت و توقیف خودرو به مدت ۳۰ روز می‌شود.
  • رانندگی با سرعت غیرمجاز به‌اندازه‌ی ۵۰-۶۰ کیلومتر بر ساعت بالای سرعت مجاز منجر به ۱۵۰۰ درهم جریمه، اضافه شدن ۶ بلک پوینت و توقیف خودرو به مدت ۱۵ روز می‌شود.

 

تخلفاتی که موجب جریمه‌ی نقدی می‌شوند اما بلک پوینت اضافه نمی‌کنند:

  • رانندگی با سرعت غیرمجاز به‌اندازه‌ی ۴۰-۵۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر از سرعت مجاز منجر به جریمه‌ی ۱۰۰۰ درهمی می‌شود.
  • رانندگی با سرعت غیرمجاز به‌اندازه‌ی ۳۰-۴۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر از سرعت مجاز منجر به جریمه‌ی ۷۰۰ درهمی می‌شود.
  • رانندگی با سرعت غیرمجاز به‌اندازه‌ی ۲۰-۳۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر از سرعت مجاز منجر به جریمه‌ی ۶۰۰ درهمی می‌شود.
  • رانندگی با سرعت غیرمجاز تا ۲۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر از سرعت مجاز منجر به جریمه‌ی ۳۰۰ درهمی می‌شود.

جریمه‌ برای بی‌احتیاطی و بی‌توجهی در رانندگی در دبی
تخلفات بی‌احتیاطی در رانندگی که ۲۳ بلک پوینت به پرونده‌ی فرد خاطی اضافه می‌کنند:
آسیب جدی به شخص دیگر به علت بی‌احتیاطی در رانندگی
در خطر جانی قرار دادن شخص دیگری حین رانندگی
رانندگی با خودروی بدون پلاک
رانندگی تحت تاثیر الکل
اگر راننده حین رانندگی جان فرد دیگری را در خطر قرار دهد، مبلغ جریمه در دادگاه مشخص خواهد شد و خودرو او نیز برای ۲ ماه توقیف می‌شود. همچنین رانندگی با خودروی بدون پلاک علاوه بر ۲۳ بلک پوینت، ۳۰۰۰ درهم جریمه دارد و خودروی مذکور نیز به مدت ۳ ماه توقیف خواهد شد.

اما در صورت رانندگی تحت تاثیر الکل، با جریمه‌ی ۲۰ هزار درهمی مواجه خواهید شد و خودرو شما نیز به مدت ۶۰ روز توقیف می‌شود. حبس از چند روز تا چند ماه بسته به رای دادگاه نیز در چنین مواردی ممکن است. اخیراً حکم حبس یک ماهه برای راننده‌ی اهل بریتانیا که در دبی به خاطر رانندگی در تحت تاثیر الکل، محکوم شده بود، توجهات زیادی را به این موضوع جلب کرده است. قانون امارات در این باره می‌گوید که اگر راننده تحت تاثیر الکل یا مواد مشابه باشد، با حبس و حداقل ۲۰ هزار درهم جریمه رو‌به‌رو خواهد شد.

چطور جریمه های رانندگی در امارات را قسطی بدهیم؟
اگر جریمه‌های رانندگی سنگین شما جمع شده است و آن‌ها را پرداخت نکرده‌اید، وزارت داخله‌ی امارات سرویسی دارد که با آن می‌توانید جریمه‌های خود را به‌صورت قسطی پرداخت کنید.

روز ۱۹ اکتبر وزارت داخله‌ی امارات در شبکه‌های اجتماعی درباره‌ی این سرویس اقساطی اطلاع‌رسانی کرد. این سرویس مبلغ بدهی جریمه‌ی رانندگان را به اقساط متعدد تقسیم می‌کند و سود یا بهره‌ای ندارد.

در سال ۲۰۲۱ وزارت داخله‌ی امارات تفاهم‌نامه‌ای با چهار بانک ملی امارات برای ارائه‌‌ی این سرویس امضا کرد. این چهار بانک عبارتند از فرست ابوظبی بانک (FAB)، کامرشال بانک دبی (CBD)، بانک اسلامی امارات (Emirates Islamic)‌ و رک‌بانک (RAKBank).

رانندگان می‌توانند با این سرویس بدهی جریمه‌ی خود را به صورت اقساط ۳ ماهه، ۶ ماهه، ۹ ماهه یا ۱۲ ماهه پرداخت کنند. با این حال ممکن است حداقل مبلغ جریمه مانند ۱۰۰۰ درهم برای استفاده از این سرویس در بانک نیاز باشد که برای پرداخت اقساطی باید مجموع جریمه‌ای بیش از این مبلغ داشته باشید.

فرایند تبدیل مبلغ جریمه به اقساط پرداخت آسان (EPP) برای هر بانک متفاوت است بنابراین باید با بانکتان تماس بگیرید. شماره‌ی تماس بانک‌های ذکرشده در زیر آمده است:
• First Abu Dhabi Bank (FAB) – 600 52 5500
• Commercial Bank of Dubai (CBD) – 600 575556
• Emirates Islamic – 600 599995
• RAKBank – 04 312 0000

با این سرویس می‌توانید جریمه‌هایی را که در هرکجای امارات صادر شده‌اند پرداخت کنید. با این حال باید ببینید آیا جریمه را باید از طریق وبسایت وزارت داخله (moi.gov.ae) یا اپلیکیشن هوشمند این وزارتخانه پرداخت کنید.

پلیس ابوظبی و پلیس دبی نیز سرویسی دارند که با آن می‌توانید جریمه‌‌ها را به اقساط بدون بهره تبدیل کنید.

تخلفاتی که باعث جریمه رانندگی در دبی و افزایش بلک پوینت (تا کمتر از ۲۳ بلک پوینت) می‌شوند:

عدم توقف در چراغ قرمز: این تخلف ۱۲ بلک پوینت اضافه می‌کند، ۱۰۰۰ درهم جریمه دارد و خودرو نیز به مدت ۳۰ روز توقیف می‌شود. در دبی برای آزاد کردن خودرو از توقیف باید ۳۰۰۰ درهم بپردازید. این جریمه ممکن است در امارت‌های دیگر غیر از دبی بیشتر نیز باشد، برای مثال در ابوظبی برای آزاد کردن خودروی خود از توقیف باید ۵۰ هزار درهم بپردازید و گواهی‌نامه‌ی شما نیز به مدت ۶ ماه تعلیق می‌شود.
مسدود کردن محل تردد با خودرو: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت.
رانندگی بدون حفظ فاصله‌ی مناسب از خودروهای دیگر: ۴۰۰ درهم جریمه و ۴ بلک پوینت.
 

جریمه‌ی سبقت و پارک اشتباه
پارک کردن جلوی شیر آتش‌نشانی: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت.
پارک کردن در محل‌های مخصوص افراد دارای معلولیت بدون داشتن مجوز معتبر: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت.

پارک کردن در محل مخصوص ایستگاه اتوبوس: ۲۰۰۰ هزار درهم جریمه.
توقف ناگهانی و بی‌دلیل در وسط جاده یا خیابان: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت.
توقف خودرو در مستطیل زرد تقاطع‌ها: ۵۰۰ درهم جریمه.
توقف در محل‌های توقف ممنوع در شانه‌ی چپ جاده: ۱۰۰۰ درهم جریمه.
توقف روی خط عابر پیاده: ۵۰۰ درهم جریمه.
پارک کردن به نحوی که مسیر حرکت وسیله‌ی دیگری را مسدود کنید: ۵۰۰ درهم جریمه.
توقف نزدیک تقاطع و پیچ و بریدگی بدون رعایت فاصله: ۵۰۰ درهم جریمه.
پارک نامناسب به نحوی که خودرو از خطوط مشخص شده تجاوز کند: ۵۰۰ درهم جریمه.
پارک کردن وسایل نقلیه روی پیاده‌رو: ۴۰۰ درهم جریمه.
توقف به نحوی که به برای عابرین خطرناک باشد: ۴۰۰ درهم جریمه.
توقف به نحوی که مسیر حرکت عابرین پیاده را مسدود کنید: ۴۰۰ درهم جریمه.
سبقت غیرمجاز حین رانندگی خودروی سبک: ۶۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت.
سبقت از سمت شانه‌ی جاده: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت. بسیاری از جاده‌ها در سمت چپ و راست شانه‌ای دارند که با خط زرد مشخص شده است. عبور از این خطوط و استفاده از فضای شانه‌ی جاده‌ برای سبقت گرفتن از خودروهای دیگر با جریمه روبه‌رو خواهد شد. این خطوط مخصوص آمبولانس و امداد درنظر گرفته شده اند و استفاده از آن‌ها برای خودروهای عادی مجاز نیست.
سبقت در محل سبقت ممنوع: ۶۰۰ درهم جریمه.
انحراف ناگهانی خودرو: ۱۰۰۰ درهم جریمه. این اتفاق معمولا از حواسپرتی راننده ناشی شده و منجر به تصادفات شدیدی می‌گردد.
 

جریمه‌ ی سایر تخلفات رانندگی در دبی
قوانین و مقررات رانندگی و جریمه‌هایی که برای زیرپا گذاشتن آن‌ها وضع می‌شوند، تنها برای حفظ امنیت جاده‌ها و وسایل نقلیه نیستند. در واقع هدف اصلی این قوانین سختگیرانه، حفظ جان افرادی است که در دبی زندگی می‌کنند. بنابراین رانندگان باید در قبال قوانین و تخلفات رانندگی در دبی، طرز فکر و رفتار مسئولانه‌ای داشته باشند.

 

سایر تخلفاتی که منجر به جریمه می‌شوند:
رانندگی بدون بستن کمربند ایمنی: ۴۰۰ درهم جریمه و ۴ بلک پوینت.
بیرون ریختن زباله از ماشین: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت.
راندن خودرویی که محیط زیست را آلوده می‌کند: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۶ بلک پوینت.
راندن خودرو پرسروصدا: ۲۰۰۰ درهم جریمه و ۱۲ بلک‌ پوینت.
سوار شدن کودکان در صندلی جلو: ۱۰۰۰ درهم جریمه. کودکان زیر ۱۰ سال باید روی صندلی عقب و کودکان زیر ۴ سال باید روی صندلی مخصوص کودک (Car Seat) بنشینند.
استفاده از گوشی همراه حین رانندگی: ۸۰۰ درهمه جریمیه و ۴ بلک پوینت.
عبور عابر پیاده از خیابان از محل غیرمجاز (غیر از خطوط عابر پیاده): ۴۰۰ درهم جریمه.
رانندگی با تایرهای قدیمی و فرسوده: ۵۰۰ درهم جریمه، ۴ بلک پوینت و توقیف خودرو به مدت ۷ روز.
همراه نداشتن مدارک و بیمه‌ی خودرو حین رانندگی: ۵۰۰ درهم جریمه، ۵ بلک پوینت و توقیف خودرو به مدت ۷ روز.
رانندگی با چراغ خاموش در هوای تاریک یا غبارآلود: ۵۰۰ درهم جریمه و ۴ بلک پوینت.
رانندگی با دنده عقب بدون احتیاط کافی: ۵۰۰ درهم جریمه و ۴ بلک پوینت.
رانندگی موتورسیکلت بدون کلاه ایمنی: ۵۰۰ درهم جریمه و ۴ بلک پوینت. (تمامی سرنشینان موتورسیکلت باید کلاه ایمنی بگذارند)
قرار دادن تابلو یا علامت «فروشی» روی خودرو: ۱۰۰۰ درهم جریمه.
توقف و تجمع در نزدیکی محل سانحه یا تصادف: ۱۰۰۰ درهم جریمه. در صورت مشاهده‌ی تصادف فقط با شماره ۹۹۹ تماس بگیرید و در محل تجمع نکنید چرا که باعث ایجاد ترافیک و سخت شدن دسترسی پلیس، آمبولانس یا آتش‌نشانی می‌شود. توقف در نزدیکی محل تصادف باعث تصادفات ثانویه و برخورد با عابرین پیاده نیز می‌شود.
توقف نکردن برای اتوبوس‌های مدرسه که تابلوی ایست دارند: ۱۰۰۰ درهم جریمه و ۱۰ بلک پوینت. تمامی رانندگان حین نزدیک شدن به اتوبوس‌های مدرسه‌ای که تابلوی ایست دارند باید توقف کرده و در فاصله‌ی ۵ متری از آن بایستند با دانش‌آموزان بتوانند بدون خطر از خیابان عبور کنند.
عدم رعایت فاصله ایمنی با خودروی روبه‌رو – جریمه: پرداخت ۴۰۰ درهم و دریافت ۴ بلک پوینت (در ابوظبی، پس از ارتکاب این تخلف، خودروی راننده توقیف می‌شود و برای آزادسازی آن باید ۵۰۰۰ درهم پرداخت کند. به گفته پلیس ابوظبی، فاصله ایمنی را می‌توان با قانون دو ثانیه مشخص کرد. این یعنی فاصله بین خودروی شما و خودروی جلویی باید حداقل به اندازه‌‌ای باشد که پس از دو ثانیه به نقطه‌ی کنونی خودرو مقابل رسیده باشید.)

استفاده از لاستیک کهنه یا منقضی شده – جریمه: پرداخت ۵۰۰ درهم و ۴ بلک پوینت؛ خودرو به مدت ۷ روز توقیف می‌شود

رانندگی با خودروهایی که آلودگی صوتی زیادی تولید می‎کنند – جریمه: پرداخت ۲۰۰۰ درهم و دریافت ۱۲ بلک پوینت

جابه‌جایی غیرقانونی مسافران – جریمه: پرداخت ۳۰۰۰ درهم و دریافت ۲۴ بلک پوینت؛ خودرو به مدت ۳۰ روز توقیف می‌شود

 

تخفیفات جریمه‌ های رانندگی در دبی
سازمان جاده‌ها و ترابری دبی (RTA) در موقعیت‌های مختلف تخفیفاتی برای جریمه‌های رانندگان در نظر می‌گیرد.

در سال ۲۰۲۰ در چهل‌ونهمین سالروز استقلال امارات در تاریخ ۲ دسامبر، RTA اعلام کرد به تمام جریمه‌هایی که قبل از دسامبر ۲۰۲۰ ثبت شده‌اند ۵۰ درصد تخفیف تعلق می‌گیرد و تا ژانویه‌ی ۲۰۲۱ نیز از تمام جریمه‌های توقیف خودرو و بلک پوینت چشم‌پوشی کرد.

پیش‌تر در سال ۲۰۱۹، RTA اعلام کرده بود که در راستای طرح «سال همزیستی مسالمت‌آمیز» (Year of Tolerance) تا صددرصد تخفیف به تمامی جریمه‌ها تعلق خواهد گرفت. در این طرح رانندگان این فرصت را داشتند که با رانندگی صحیح و بدون تخلف در یک مدت زمانی مشخص، برای جریمه‌های پیشین خود تخفیف دریافت کنند.

در این طرح اگر به مدت سه ماه تخلفی برای راننده ثبت نمی‌شد، ۲۵ درصد تخفیف برای جریمه‌های پیشین خود می‌گرفتند. اگه ۳ ماه دیگر یعنی به مدت ۶ ماه بدون تخلف می‌ماندند این تخفیف به ۵۰ درصد می‌رسید، اگر ۹ ماه بدون تخلف می‌ماندند ۷۵ درصد و در نهایت اگر یک سال کامل تخلفی در رانندگی انجام نمی‌دادند، تمام جریمه‌های سابقشان بخشیده می‌شد.

این طرح با هدف تشویق رانندگان به پیروی از قوانین و مقررات رانندگی ایجاد شد و بعد از تصویب این طرح آمار حوادث جاده‌ای در دبی ۱۴ درصد کاهش داشت. گرچه این تخفیفات شامل جریمه‌ی پارک یا عوارضی نمی‌شد.

 

اطلاع‌ از جریمه‌ های رانندگی در دبی
هنگام مشاهده‌ی تخلف از شما، پلیس دبی به شما پیامک خواهد داد. همچنین می‌توانید با مراجعه به وبسایت RTA و پر کردن یک فرم ساده، جریمه‌هایی که برایتان ثبت شده است را مشاهده کنید.

 

سوالات متداول

چگونه می‌توانم تخلفات رانندگی خود را مشاهده کنم؟
وارد وبسایت رسمی RTA شوید و با کلیک روی Inquiry and Payments of Traffic Fines service تمام جریمه‌های خودرو خود را مشاهده کنید.

 

آیا برای مشاهده‌ی گزارش تخلفات خود باید مبلغی بپردازم؟
مشاهده‌ی گزارش آنلاین تخلفات رانندگی رایگان است اما برای دریافت نسخه‌ی چاپی باید ۵ درهم بپردازید.

 

اگر کسی به اشتباه در محل پارک مخصوص افراد دارای معلولیت پارک کند چه می‌شود؟
خودرویی که در محل پارک مخصوص افراد دارای معلولیت پارک کرده باشد به مبلغ ۱۰۰۰ درهم جریمه خواهد شد.

 

راه‌های مختلف پرداخت جریمه ها‌ی رانندگی در دبی چیست؟
پرداخت جریمه رانندگی بسیار آسان است و به روش‌های مختلفی می‌توان آن را انجام داد. با ورود به پرتال پرداخت جریمه‌های رانندگی RTA یا پرتال پلیس دبی، می‌توانید جریمه‌های رانندگی را پرداخت کنید. همچنین با دانلود اپلیکیشن پلیس دبی یا اپلیکیشن RTA روی گوشی هوشمند خود می‌توانید این کار را انجام دهید.

علاوه بر این، با مراجعه به مراکز خدمات گواهی خودرو و رانندگی می‌توانید جریمه‌های خود را پرداخت کنید. برای اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با شماره‌ی ۹۰۱ تماس بگیرید.

با احتیاط و مطمئن برانید و همیشه مانند یک شهروند مسئول از قوانین پیروی کنید. توجه کنید که برخی از خودروهای قدیمی ممکن است سروصدای زیادی ایجاد کنند، چراغ‌هایشان خراب شود و موتورشان به صدا بیفتد. تمام این‌ها ممکن است باعث جریمه شدن شما شود. برای جلوگیری از این موضوع، منطقی است که خودروی جدیدی خریداری کنید.

اگر جریمه رانندگی در دبی را نپردازم چه اتفاقی می‌افتد؟
سوال: من ساکن دبی هستم. من جریمه های معوقه ای دارم که قادر به پرداخت آن نیستم. تمدید وسیله نقلیه من سه ماه دیگر موعد آن است. اگر نتوانم جریمه ها را تسویه کنم چه اتفاقی می افتد؟

با توجه به سوالات شما، اگر فردی جریمه های رانندگی در دبی را پرداخت نکند، اداره راه و ترابری (RTA) نمی تواند ثبت نام وسیله نقلیه وی را تمدید کند. در صورت انتقال پرونده به دادسرای راهنمایی و رانندگی دبی، ممکن است به درخواست شخصی که قصور کرده است، به شخص اجازه دهد جریمه را به صورت اقساطی پرداخت کند یا از جریمه چشم پوشی کند.

پرداخت اقساطی جریمه‌های رانندگی در دبی
پلیس دبی اخیرا خدمات اقساطی جریمه را معرفی کرده است که به رانندگان امکان می دهد جریمه های رانندگی خود را به صورت ماهانه و بدون بهره پرداخت کنند. آنها می توانند بین یک طرح اقساط ۳ ماهه، ۶ ماهه یا ۱۲ ماهه یکی را انتخاب کنند. هر فرد مقیمی که دارای حساب بانکی در کشور باشد می تواند از این خدمات بهره مند شود. حداقل مبلغ تخلفات باید ۵۰۰۰ درهم باشد.

درخواست استفاده از سرویس پلیس دبی برای پرداخت اقساطی جریمه‌های رانندگی تنها چیزی در حدود دو دقیقه طول می‌کشد.

این سرویس که در همکاری با بانک مرکزی امارات و بانک اسلامی دبی آغاز شد، در کلیه‌ی بانک‌های کشور قابل دریافت است و پلیس دبی را به اولین نهاد دولتی بدل می‌سازد که پردازش معاملات را به صورت مشترک با بانک مرکزی انجام می‌دهد. با این سرویس، پلیس دبی همچنین نخستین نهاد تنظیم قانون است که بدهی مستقیم در پرداخت جریمه‌های رانندگی را می‌پذیرد.

پذیرش بدهی مستقیم به عنوان روش پرداخت برای تسویه‌ی جریمه‌های رانندگی، کارهای دفتری را کاهش می‌دهد و هنگامی که مشتریان از طریق وبسایت یا اپلیکیشن رسمی پلیس برای این سرویس ثبت درخواست می‌کنند، زمان پردازش را به تنها دو دقیقه می‌رساند.

برای استفاده از این سرویس نیازی به پرداخت هیچ گونه مبلغی ندارید.

کلیه‌ی مشتریان دارای حساب‌های بانکی در کشور می‌توانند از این سرویس بهره ببرند. حداقل مبلغ تخلفات باید ۵٫۰۰۰ درهم باشد.

این سرویس به مالکان خودرو اجازه می‌دهد که جریمه‌ی خود را به صورت اقساطی و در مدت حداکثر ۱۲ ماه بپردازند.

مشتریان برای ثبت درخواست استفاده از این سرویس باید سرویس Direct Discount را انتخاب کرده و با وارد کردن شماره پلاک خودرو و شماره‌ی ترافیک فایل، از تخلفات رانندگی خود آگاه شوند. این کار را می‌توانید هم در اپلیکیشن و هم در وبسایت پلیس انجام دهید.

 

@tajrishonline

ما را دنبال کنید