معاینه فنی پرتابل از درب منازل در نیمه دوم سال عملیاتی می‌شود

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران گفت: سهولت دسترسی شهروندان در سطح محلات به مراکز معاینه فنی و کاهش تردد‌ها از اهداف توسعه خطوط معاینه فنی است.

 

شادی مالکی مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره استقرار واحد‌های سیار معاینه فنی در تهران اعلام کرد: تا پیش از افتتاح ۸ خط سیار جدید، ۱۷ خط معاینه فنی ثابت و ۷ خط سیار راه‌اندازی شده که مشغول خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

وی بیان اینکه از سال ۱۳۹۷ تاکنون هیچ توسعه‌ای در خطوط معاینه فنی انجام نشده بود، افزود: با حمایت‌های شهردار تهران و معاون حمل و نقل و ترافیک، به تازگی ۸ خط به خطوط سیار معاینه فنی پایتخت اضافه شده است.

مالکی با اشاره به اینکه افتتاح ۸ خط سیار معاینه فنی ظرفیت پذیرش خودرو‌ها را افزایش می‌دهد اذعان کرد: درحال حاضر ظرفیت پذیرش سالانه مراکز معاینه فنی تهران ٢.٨ میلیون دستگاه خودرو است و پیش‌بینی می‌شود با شروع به کار این خطوط جدید، پذیرش سالانه به بیش از ٣ میلیون دستگاه خودرو افزایش پیدا کند.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران با تاکید بر اهداف اجرای پروژه توسعه خطوط معاینه فنی در پایتخت یادآورشد: سهولت دسترسی شهروندان در سطح محلات به مراکز معاینه فنی، کاهش تردد‌ها و مدیریت زمان از اهداف توسعه خطوط معاینه فنی است.

وی در ادامه تشریح نقاط قوت توسعه خطوط معاینه فنی در پایتخت ادامه داد: زمین‌های بلااستفاده در مناطق، با همکاری شهرداران مناطق احصا و شناسایی شد و در جهت خدمت به شهروندان از آن‌ها استفاده کردیم.

مالکی در خصوص میزان سرمایه‌گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی در جهت تامین تجهیزات این پروژه اظهار داشت: حدود ٣٠ میلیارد ریال جهت استقرار این ٨ واحد سیار هزینه شده است. همچنین ۱۸ میلیارد در جهت اورهال و تجهیز مراکز و خطوط معاینه فنی اختصاص یافته است.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران با اشاره به پذیرش اینترنتی در برخی واحد‌ها یادآور شد: برای کاهش صف‌‎های طولانی معاینه فنی در برخی مراکز پذیرش اینترنتی صورت گرفت.

@tajrishonline

ما را دنبال کنید