رییس جهاد دانشگاهی: نظرات کارشناسی متخصصان اقتصادی به نهادها ارسال می شود

رییس جهاد دانشگاهی گفت: جمع بندی نظرات و نتایج جلسات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی در رابطه با شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» به بخش های داخلی جهاد و سازمان ها و نهادهای مربوط در کشور ارسال می شود.  

حسن مسلمی‌نائینی روز چهارشنبه در رابطه با نقش جامعه دانشگاهی در تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در زمینه شعار سال ۱۴۰۲ «مهار تورم و رشد تولید»، گفت: در حال حاضر مشکلات اقتصادی و تورم به بحث اصلی در کشور تبدیل شده است چرا که با وجود تورم نمی‌توان هیچ کار موثری و مفیدی انجام داد و به طور کلی تمام امور مختل می‌شود.

رییس جهاد دانشگاهی با تأکید بر ضرورت تلاش مسوولان برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در زمینه مهار تورم و رشد تولید، افزود: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی با برگزاری هم‌اندیشی‌های استادان و متخصصان تلاش دارد نظرات کارشناسی را به مسوولان ارسال کند.

وی ادامه داد: نه تنها نهادها و تولیدکنندگان بلکه حتی خانواده‌ها هم در صورت وجود تورم نمی‌توانند به اهداف خود برسند و انتظارات خود را محقق کنند، بنابراین باید تورم مهار شود.

مسلمی نایینی گفت: کنترل تورم و بررسی روش‌های آن بسیار مهم است زیرا وقتی تورم وجود داشته باشد طرح‌های علمی، فنی و تولیدی با مشکل مواجه می‌شود و کارهای صنعتی و غیرصنعتی که مدت دار است مختل می‌شود چرا که نمی توان هزینه آن را برآورد کرد و در این صورت تولیدات نه تنها مفید نیست بلکه زیان آور می‌شود.

رییس جهاددانشگاهی با تأکید بر ضرورت کنترل تورم اظهار داشت: باید تورم کنترل شود تا بتوان برای اجرای طرح‌های تولیدی برنامه ریزی کرد و مقام معظم رهبری به مسأله مهمی تأکید کردند.

تأکید بر ضرورت توجه به حوزه علوم انسانی

مسلمی نایینی با بیان اینکه همچنین نامگذاری یا به عبارت دقیق‌تر هدف‌گذاری سال جدید با عنوان «مهار تورم و رشد تولید»، همانند چند سال اخیر حاکی از ضرورت تمرکز و توجه به حوزه علوم انسانی است، عنوان کرد: مهم‌ترین مسائل، معضلات و ضرورت‌های کشور (مهار تورم، رشد تولید، سلطه بخش غیرمولد بر اقتصاد کشور، بیکاری، حاشیه نشینی، فقر و محرومیت، اعتیاد، طلاق و ...) مسائل و موضوعات حوزه علوم انسانی است و راه حل این مسائل نیز در حوزه علوم انسانی نهفته است.

ارسال نظرات کارشناسی متخصصان اقتصادی به نهادها

به گفته وی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی سلسله جلسات هم اندیشی با حضور استادان و متخصصان به ویژه استادان حوزه اقتصاد برنامه ریزی کرده است، نخستین جلسه هم اندیشی با حضور ۱۶ نفر از استادان و متخصصان اقتصاد در زمینه تورم و راهکارهای کاهش آن برگزار شد، اقتصاددانان حاضر در جلسه با وجود توافق نسبی بر آثار سوء تورم بر تولید، توزیع درآمد و معیشت و رفاه مردم و در نتیجه لزوم سیاستگذاری در مسیر مهار و کاهش آن به واسطه تفاوت نگرش در خصوص ریشه های تورم راهکارهای متفاوتی را ارائه کردند.

رییس جهاد دانشگاهی گفت: جمع بندی نظرات و نتایج این جلسه و جلسات بعدی به بخش‌های داخل جهاد و سازمانها و نهادهای مربوط در کشورمان ارسال خواهد شد.

@tajrishonline

ما را دنبال کنید