«حلقه سئول» از «چشم لندن» جلو می‌زند!

کره جنوبی در طرح موسوم به «حلقه سئول»، ساخت یک چرخ‌وفلک بزرگ را مد نظر دارد که انتظار می‌رود از چرخ‌وفلک‌های مشهور جهان پیشی بگیرد.

به نقل از دیلی میل، چرخ‌وفلک‌های موسوم به «چشم لندن»(London Eye)، «فلایر سنگاپور»(Singapore Flyer) و چرخ‌وفلک‌های دیگری در سرتاسر جهان، چندین دهه است که توجه مردم محلی و گردشگران را به خود جلب کرده‌اند، اما کره جنوبی با برنامه‌ریزی برای ساخت بزرگترین چرخ‌وفلک بدون پره جهان که تا سال ۲۰۲۵ قرار است مناظر خیره‌کننده‌ای را از پایتخت این کشور ارائه دهد، این امر را ارتقاء خواهد داد.

این طرح آینده‌نگر موسوم به «حلقه سئول»(Seoul Ring)، به لطف فناوری نوآورانه خود از ظاهر سنتی چرخ‌وفلک فاصله می‌گیرد.

این چرخ‌وفلک در یک محل سابق دفن زباله در «پارک هانول»(Haneul Park) ساخته خواهد شد که سازمان «دولت متروپولیتن سئول»(SMG) آن را «دروازه‌ای به سئول» (Gateway to Seoul) می‌نامد. این سازمان در بیانیه‌ای که اوایل ماه جاری منتشر شد، گفت: حلقه سئول نه تنها به عنوان یک مرکز سرگرمی عمل می‌کند، بلکه به یک مجموعه فرهنگی تبدیل می‌شود. علاوه بر این، محلی را برای برگزاری جشنواره‌ها، محتواها و برنامه‌های فرهنگی و گردشگری و مکانی برای ارتباط فراهم خواهد کرد.

سی‌ان‌ان گزارش داد که این چرخ‌وفلک پس از ساخته شدن، ۵۹۱ فوت ارتفاع خواهد داشت. برای مقایسه می‌توان گفت که این چرخ‌وفلک، ۱۴۹ فوت بلندتر از چرخ‌وفلک موسوم به «چشم لندن» خواهد بود که ارتفاع آن ۴۴۲ فوت است. همچنین، حلقه سئول قرار است بزرگترین چرخ‌وفلک جهان را در شاندونگ چین شکست دهد که ۴۷۵ فوت ارتفاع دارد.

بازدیدکنندگان این فرصت را خواهند داشت که از مناظر «رودخانه هانگانگ»(Hangang River)، مرکز شهر سئول، «کوه نامسان»(Namsan Mountain) و «کوه بوکانسان»(Bukhansan Montain) دیدن کنند.

مکان مورد نظر کنونی، از بین تعدادی گزینه جایگزین شامل «جزیره نودول»(Nodeul Island)، «پارک یویدو»(Yeouido Park) و منطقه «جامسیل» (Jamsil) انتخاب شده که سازمان دولت متروپولیتن سئول از اکتبر گذشته در حال بررسی آنها بوده است، اما در نهایت پارک هانول انتخاب شد.

طبق گزارش‌ها، این چرخ‌وفلک میزبان ۳۶ واگن خواهد بود که هر کدام را می‌توان با ۲۵ نفر پر کرد.

دولت متروپولیتن سئول با متخصصان بین‌المللی معماری و مهندسی مشورت می‌کند تا مطمئن شود که حلقه سئول از نظر ساختاری، ایمن و سالم خواهد بود. در ساخت حلقه سئول، از فناوری‌های سازگار با محیط زیست استفاده می‌شود که با تغییرات آب‌وهوایی و اهداف پایدارسازی هم‌خوانی دارند. این در حالی است که سئول در نظر دارد طرح‌های زیرساختی پیشرفته‌تری را با مشارکت بخش خصوصی توسعه دهد.

انتظار می‌رود که حلقه سئول به عنوان نقطه عطف جدید شهر عمل کند، موقعیت جهانی و رقابت شهری آن را افزایش دهد و در عین حال، اقتصاد محلی را احیا کند.

@tajrishonline

ما را دنبال کنید