پنگوئن‌ها روزگاری از انسان‌ها نیز بزرگ‌تر بوده‌اند

اگرچه پنگوئن‌ها موجوداتی دوست‌داشتنی و کوچک هستند، اما نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که در گذشته‌های دور این حیوانات ابعاد و جثه‌ای بزرگ‌تر از انسان‌ها داشته‌اند.

 

 به نقل از نیواطلس، دانشمندان برای نخستین بار بقایای فسیلی را کشف کرده اند که ممکن است بزرگترین پنگوئنی باشد که تاکنون در جهان زندگی کرده است. استخوان‌هایی که در ساحلی در نیوزلند یافت شدند، متعلق به پرنده‌ای غول‌پیکر بودند که ابعاد آن بیش از سه برابر بزرگ‌ترین پنگوئن‌های زنده امروزی بود.

ما اغلب بر این باوریم که در گذشته های دور حیواناتی غول پیکر در جهان زندگی می کردند. در دوران دایناسورها بزرگترین حیوانات بر روی زمین، در آسمان و احتمالاً در دریاها زندگی می کردند که بعدها به موجودات مدرنی مانند کوسه، سمور، لاک پشت و شترمرغ مبدل شدند.

اکنون دانشمندان حیوان دیگری را به این فهرست اضافه کرده اند: پنگوئن. استخوان‌های فسیلی که در ساحلی در اوتاگو، در جنوب نیوزلند کشف شده‌اند، به گونه‌ای ناشناخته از پنگوئن ها به نام Kumimanu fordycei نسبت داده شده است. این حیوان بین 55 تا 60 میلیون سال پیش یعنی اندکی پس از انقراض دایناسورها در حال زیست بوده است.

با ایجاد مدل‌های دیجیتالی از استخوان‌ها و مقایسه آن‌ها با سایر فسیل‌ها و پنگوئن‌های زنده و سایر پرندگان نیمه‌آبی، محققان توانستند ابعاد گونه‌های باستانی را تخمین بزنند. آنها تخمین زدند که وزن آن حدود 154 کیلوگرم است . بزرگترین گونه زنده، پنگوئن به نام امپراتور، حدود 45 کیلوگرم وزن دارد.

این پنگوئن بسیار بزرگتر از پنگوئن های غول پیکر منقرض شده شناخته شده مانند Kumimanu biceae است که در همان منطقه یافت شد و قدمت آن تقریباً به همان دوره زمانی بازمی گردد. تخمین زده می شود که وزن این گونه کمی بیش از 100 کیلوگرم باشد.

با این حال، محققان به طور رسمی قد این گونه جدید را برآورد نکرده اند. زیرا گونه‌های مختلف پنگوئن نسبت‌ها و حالت‌های متفاوتی دارند و اسکلت کافی برای این بررسی وجود نداشته است.

@tajrishonline

ما را دنبال کنید